Noveller. Samleren, 2009 / FUGL, 2013


Pris: 100,-

Klassesæt: 1500,- á 28 stk.

Samlingen findes som e-Bog.


BAGSIDETEKST


”De havde begravet Vorte-Morten i haven. Selvfølgelig havde de ikke begravet Vorte-Morten i haven. Ikke hele Vorte-Morten, hans hoved
stak op af græsplænen. Dog havde det vist sig nødvendigt at proppe hans mund til. For at sætte en stopper for råbene. Brølene. Skrigeriet …”


Barndomserindringer. Ungdomshistorier. Pubertetsfortællinger. Tyve noveller – fra den lille dreng alene hjemme til den rygsæksrejsende teenager ude i verden – der kredser om opvækst og ungdom. Om den første forelskelse og den første bajer. Om den første kærestesorg og de første tømmermænd. Om første gang man ser en pige æde et helt pennalhus. Om det hurtige hug og den sviende smerte.


UNDERVISNINGSMATERIALE

"Førsteklasses modbydelige og modbydeligt morsomme voldsnoveller i ånden fra Villy Sørensen."


POLITIKEN

"Bedstemor må ikke læse med, men andre kan nyde Jesper Wung-Sungs uhyre korte, men vældigt sjove og velskrevne fortællinger."


FYNS STIFTSTIDENDE

"Jeg vil sammenligne Trælår med at bunde en snaps på en vinterdag: Den kradser og bider fra sig og er ikke helt let af få ned, men bagefter ruller blodet rask af sted, og man får lyst til at råbe højt og larmende fra en bjergtop. Eller måske give nogen et trælår?"


FEMINA