Billedbog med illustrationer af Ursula Seeberg
Gyldendal, 2000

Forlaget FUGL, 2009


Pris 50,-

Klassesæt: 1200,- á 28 stk.


BAGSIDETEKST

Det er hårdt arbejde at skabe verden. Gud slider og slæber i seks dage; og på den syvende dag bliver han endelig færdig. Nu vil han bare lægge sig i en liggestol og slappe af med en tår øl, mens han beundrer sit værk.

Men han har glemt noget.DRAMATISERET

I 2008 AF NØRREGAARDS TEATER

Medvirkende: Heine Ankerdal,

Instruktør: Hans Nørregaard

Forestilling er stadig på turne.


KORSATS

AF SISSE SKOVBAKKE

5 humoristiske og rørende sange til kamelens ære efter Jesper Wung-Sungs skabelsesberetning. Sangene kan bruges enkeltvis, men er velegnede til en mindre musical eller korcabaret. Den røde tråd er sikret i fortællingen om, hvordan kamelen blev til som det allersidste dyr af rester fra Guds store skaberværksted. Sange i forskellige stilarter med sammenbindende tekster til oplæsning. Flerstemmigheden består i kanon, vekselsang, lidt ekkosang og ikke for krævende 2-3-stemmigt arrangement.

Målgruppe: Skolekor fra 4.-7. klasse. 

UNDERVISNINGSMATERIALE

“Jesper Wung-Sung debuterer i fin stil som billedbogsforfatter med denne alternative skabelsesberetning. Han spænder teksten ud mellem det højstemte og jordnære, og resultatet er en let og pudsig historie”


BERLINGSKE

“...den ligner en født klassiker til børneværelset. Kan man give sine børn noget bedre end en kamel og en god historie, de kan møde verden med?”


KRISTELIGT DAGBLAD

“En forrygende billedbog om et særpræget problem”

AKTUELT